Däck i Uppsala

I juni år 1995 startades däckfirman Däckhuset i Uppsala. Däckhuset befinner sig på Kungsängsvägen 6 i Boländerna. Söker du en däckfirma i Uppsalatrakten så är däcken i Uppsala att rekommendera. Du kan hitta er information om Däckhuset på deras hemsida http://www.dackhusetuppsala.se.

Medlemmar i däckkedjan Däckteam
Däckteam är en kedja som är rikstäckande inom däck och fälg. Däckhuset i Uppsala ingår i denna kedja. Däcktema är den största kedjan i landet när det gäller däck och fälg. De har hela 150 verkstäder runt om i hela Sverige som till hör dom. Däckkedjan är en oberoende kedja, vilket är en styrka för företaget. En annan styrka är att medlemmar i kedjan också är delägare i företaget. Eftersom att företaget är oberoende av tillexempel leverantörer så kan de själva förhandla fram mycket bra villkor för deras medlemmar. Det i sin tur genererar bättre pris och service för kunderna och skapar bättre stämning i verkstäderna.

Att byta däck
Är det dags att byta från sommardäck till vinterdäck? Eller kanske tvärtom? Detta fixar alla Däckteams medlemmar. De byter däcken på ett mycket smidigt och snabbt sätt. Du kanske är osäker på som dina hjul är bra inställda för just din bil, det kan Däckteams verkstäder justera i sådana fall. Det är lätt att glömma att det är viktigt att kontrollera att hjulen är rätt inställd. Du kanske är sugen å ett par nya fälgar, det byter verkstäderna åt dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *